Disclaimer copyright privacy

Disclaimer:

De informatie op deze website is uitsluitend bedoeld voor algemene informatiedoeleinden. Hoewel we ernaar streven om de informatie actueel en correct te houden, kunnen we geen garantie geven voor de volledigheid, nauwkeurigheid, betrouwbaarheid of geschiktheid van de informatie op deze website. Het gebruik van de informatie op deze website is op eigen risico. Wij zijn niet aansprakelijk voor enige schade of verlies veroorzaakt door het gebruik van de informatie op deze website.

Copyright:

© 2023
Alle rechten voorbehouden. Tenzij anders vermeld, zijn alle auteursrechten en andere intellectuele eigendomsrechten op de inhoud van deze website (inclusief maar niet beperkt tot teksten, afbeeldingen, logo’s, video’s en grafische elementen) eigendom van Camping D’n Driehoek. Het is niet toegestaan om de inhoud van deze website te kopiëren, reproduceren, verspreiden, wijzigen of gebruiken voor commerciële doeleinden zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Camping D’n Driehoek.

Privacybeleid:

Wij hechten veel waarde aan uw privacy en streven ernaar om uw persoonlijke gegevens te beschermen. Wanneer u onze website bezoekt, verzamelen wij mogelijk bepaalde informatie, zoals uw IP-adres, browsertype, datum en tijd van toegang, en de pagina’s die u heeft bezocht. Deze informatie wordt gebruikt om het gebruik van onze website te analyseren en te verbeteren.
Wij verzamelen alleen persoonlijke gegevens die u vrijwillig verstrekt, bijvoorbeeld wanneer u een beoordelingsformulier invult. Deze persoonlijke gegevens worden alleen gebruikt voor het doel waarvoor u ze heeft verstrekt en worden niet zonder uw toestemming aan derden verstrekt, tenzij dit wettelijk verplicht is.
Onze website kan links bevatten naar externe websites waarvan het privacybeleid mogelijk afwijkt van het onze. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de privacypraktijken of de inhoud van deze externe websites.
Als u vragen heeft over ons privacybeleid of uw persoonlijke gegevens wilt wijzigen of verwijderen, kunt u contact met ons opnemen via de contactgegevens die op de website vermeld staan.
Door gebruik te maken van onze website stemt u in met ons privacybeleid en het verzamelen en gebruiken van uw persoonlijke gegevens zoals hierin beschreven.

Met vriendelijke groet,
Het team van Camping D’n Driehoek.